Open Site Navigation

Carefully designed extensions to the rear of the property combined with conversion of the existing garage transformed this detached property in Epsom to a modern family home.  Opening up the rear of the property, the original individual rooms were linked to create an open plan, kitchen, dining, office area which flows out to the private garden.  Clever use of glazing through rooflights and full length windows ensured all rooms were flooded with natural light.  Double doors between the hallway and kitchen provides an instant connection with the open plan room to the rear, whilst full decoration to the ground floor ties in the high level of finish. Clever architectural design to the entrance porch and garage conversion ensured the alterations tied in seamlessly with the existing house; anything but the standard garage conversion.