Open Site Navigation

This project on a 3 bedroom town house in Sutton included a ground floor rear extension, with sky lights and bi-fold doors to create a larger living space.  Glass wall was installed on the ground and first floor to bring in more natural light. 

© 2022 HAPPY BUILDING

Careers

Reviews

FOLLOW US

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
Subscribe to Our Mailing List

Thanks for subscribing!

ABOUT

Company

People

CONTACT

Book an Appointment

Client Area

+44 (0)20 7118 0035

office@happybuilding.co.uk

12 Station Way,  Cheam SM3 8SW England

Happy Building London Limited is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority. Our registered FRN is 965165. We are an Introducer Appointed Representative of Pegasus Finance who are a broker, not a lender and who can introduce you to a number of finance providers based on your credit rating. Click here for more information.